O nas

Vizija podjetja je nadaljnji razvoj poslovnega modela povezovanja znanja in izkušenj lastnih strokovnjakov z rešitvami partnerjev. Pri razvoju podjetja dajemo prednost kvaliteti pred kvantiteto in hitro rastjo ter vzdrževanju in nadgradnji ugleda podjetja, kot zaupanja vrednega partnerja.

Glavne dejavnosti podjetja so izvedbene in svetovalne storitve s področja informacijske tehnologije ter trženje rešitev naših partnerjev. Delovanje podjetja je usmerjeno predvsem v storitve z visoko dodano vrednostjo, v okviru katerih izvajamo integracijo naših izkušenj in znanj s produkti vodilnih svetovnih proizvajalcev, odprtokodnimi rešitvami in produkti partnerjev v lokalnem okolju. Dolgoletne izkušnje zaposlenih, usmeritev v projekte z visoko dodano vrednostjo ter obsežna lista uspešno izvedenih projektov, nam omogočajo pridobivanje novih projektov v Sloveniji, kakor tudi sodelovanje pri projektih na celotnem območju EU in v ostalih državah.

S storitvami in rešitvami pokrivamo področje visoko zmogljivih in zanesljivih sistemov relacijskih baz, aplikacijskih strežnikov, sistemov za upravljanje identitet in zavarovanje osebnih ter ostalih poslovnih podatkov, vzpostavitev in vzdrževanje sistemov infrastrukture javnih ključev za upravljanje digitalnih potrdil, svetovanje ter pomoč pri uporabi in integraciji digitalnih potrdil s sistemi naročnikovega okolja ter izdelave namenskih programskih rešitev.

Naši strokovnjaki

Tadeja Habicht

je zaposlena kot poslovna sekretarka. Ima dolgoletne izkušnje s področja prevajanja, delala pa je tudi v IT-ju, kjer je pisala tehnično dokumentacijo.

tadeja.habicht@osi.si

Ivan Bolčina

ima izkušnje z razvojem celovitih poslovnih in spletnih aplikacij ter aplikacij s področja informacijske varnosti. Delal je na projektih, temelječih na Javi, .NET in ostalih sodobnih tehnologijah. Znanje in izkušnje je nabiral kot vodilni programer na zahtevnih, več let trajajočih projektih, pri katerih je sodeloval v vseh fazah razvoja: od pridobitve specifikacij in izdelave programske opreme do dolgoročnega vzdrževanja. Njegovo znanje obsega poznavanje razvojnih programskih orodij in poznavanje aplikacijskih strežnikov, relacijskih baz podatkov in podobno.

ivan.bolcina@osi.si

Janez Čampa

je zadolžen za prodajo in projektno vodenje. V preteklosti je delal v korporaciji Oracle ter pri večjem slovenskem integratorju, kjer je pokrival področja upravljanja in nadzora računalniških sistemov, sisteme za upravljanje z identitetami, infrastrukture javnih ključev ter rešitve na področju podatkovnih baz. Zadnja leta je vodja projektov in skrbnik strank, s poudarkom na podatkovnih bazah, upravljanjem z vsebinami ter varnostnih rešitvah.

janez.campa@osi.si

Peter Hribar

je zaposlen kot svetovalec na področju informacijske tehnologije. Ima veliko izkušenj s področja upravljanja različnih operacijskih sistemov, podatkovnih zbirk in aplikacijskih strežnikov. Zadnja leta deluje predvsem na področju upravljanja Oracle infrastrukture.

peter.hribar@osi.si

Tomaž Grenko

je zaposlen kot sistemski inženir z dolgoletnimi izkušnjami na področju infrastrukture javnih ključev ter avtentikacijskih metod. Znanje in izkušnje je pridobival s postavitvami sistemov za zagotavljanje varnosti e-poslovanja za največja slovenska podjetja.

tomaz.grenko@osi.si

Marko Šmid

ima večletne izkušnje z zagotavljanjem varnosti na področju informacijske tehnologije, z vzpostavitvijo in upravljanjem varnostnih gradnikov, zaščito aplikacij in podatkov, ter revizijo varnosti IT sistemov. Izkušnje in reference ima z načrtovanjem, izvedbo in upravljanjem rešitev požarnih pregrad, IPS sistemov, sistemov za zaščito pred naprednimi grožnjami, nadzornimi sistemi in sistemi za spremljanje in obdelavo varnostnih dogodkov SIEM. V zadnjem obdobju se osredotoča na revizijo varnosti IT z razvojem metodologij varnostnih pregledov in izvajanjem le teh za končnega naročnika.

marko.smid@osi.si

Lucas Hirschegger

je zaposlen kot sistemski inženir. Do sedaj je izkušnje nabiral pri administraciji različnih operacijskih sistemov, podatkovnih zbirk in virtualnih okoljih iz področja logistike in letalstva. Osredotoča se na razvoj spletnih aplikacij in spletne tehnologije.

lucas.hirschegger@osi.si

Viljem Križman

ima dolgoletne izkušnje na področju razvoja poslovnih in spletnih aplikacij, ter na področju odkrivanja znanj iz podatkov. Svojo poklicno pot je začel kot raziskovalec na področju umetne inteligence in pridobljena znanja kasneje uporabljal pri reševanju problemov in razvoju aplikacij. Sodeloval je tudi pri več dolgoletnih mednarodnih projektih, predvsem s področja uporabe kognitivnih metod pri podpori reševanju vsakdanjih nalog. Zadnje čase se posveča predvsem razvoju spletnih rešitev.

viljem.krizman@osi.si

Janez Koželj

je zaposlen kot sistemski inženir z dolgoletnimi izkušnjami na področju administracije podatkovnih zbirk, operacijskih sistemov in zagotavljanja visoke razpoložljivosti podatkovnih zbirk.

janez.kozelj@osi.si

Alex Osvald

ima dolgoletne izkušnje na področju razvoja in vzdrževanja sistema obračuna mobilnih storitev, CRM-ja in bančnih sistemov. Obvlada programska jezika Java in PowerBuilder ter ima veliko znanja s področja aplikacijskih strežnikov in relacijskih baz podatkov.

alex.osvald@osi.si

Marko Pust

opravlja naloge direktorja podjetja. Svoje dolgoletne izkušnje je nabiral v velikih korporacijah, kot so IBM, AT&T in RSA, ter pri vodilnih slovenskih IT-podjetjih. V zadnjih nekaj letih je deloval predvsem na področju varnostnih rešitev, kot so zaščita e-poslovanja, upravljanje z identitetami uporabnikov in podobno. Znanje in izkušnje je pridobival tudi na področju vodenja projektov ter vpeljave kompleksnih IT-rešitev v podjetja.

marko.pust@osi.si

Rudi Ponikvar

je zaposlen kot svetovalec na področju informacijske tehnologije. Ima več kot 15 let delovnih izkušenj s področij distribuiranih računalniških sistemov, računalniških komunikacij, upravljanja in nadzora računalniških omrežij in sistemov, sistemov elektronske pošte, internetnih povezav in strežnikov, ter varnosti elektronskega poslovanja. Zadnja leta deluje predvsem na področju uporabe infrastrukture javnih ključev za zagotavljanje varnosti elektronskega poslovanja, kar obsega vzpostavitev same infrastrukture ter načrtovanje in izvedbo rešitev.

rudi.ponikvar@osi.si

Miha Poberaj

je zaposlen kot svetovalec na področju informacijske tehnologije. Ima veliko izkušenj s področja razvoja programskih rešitev, podatkovnih zbirk, aplikacijskih strežnikov, diskovnih sistemov ter zagotavljanja visoke razpoložljivosti. Zadnja leta deluje predvsem na področju uvajanja rezervnih lokacij, zagotavljanja visoke razpoložljivosti, sledenju dostopov do informacij, upravljanju podatkovnih zbirk ter arhiviranju podatkov, kar obsega vzpostavitev same infrastrukture ter načrtovanje in izvedbo rešitev.

miha.poberaj@osi.si

Izkaznica in kontaktni podatki podjetja

Ime podjetja OSI d.o.o
Polno ime podjetja OSI Sistemske integracije d.o.o.
Sedež podjetja Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana
Telefon +386 (0)31 375 179
Spletne strani www.osi.si
Elektronski naslov info@osi.si
Davčna številka SI27190528
Matična številka 3329615
Transakcijski računi SI56 0204 4025 7210 775 pri Novi Ljubljanski banki d.d.
SI56 1910 0001 0200 283 pri Deželni banki Slovenije d.d.
SI56 0510 0801 4145 114 pri Abanki d.d.

Naši poslovni prostori

Želite izvedeti več?