Partnerji

Poleg lastnih produktov izvajamo integracijo produktov izbranih partnerjev, ki jih predstavljamo v nadaljevanju.

Entrust DataCard  je podjetje, ki svoje rešitve nudi preko 5000 strankam v 85 državah. Podjetje Entrust Datacard je nastalo z združitvijo podjetij Entrust in Datacard. S podjetjem Entrust sodelujemo že od začetka ustanovitve našega podjetja. Sodelujemo na področju infrastrukture javnih ključev (PKI), na področju avtentikacijskih rešitev IdentityGuard ter na področju strežniških certifikatov (SSL). Podjetje OSI d.o.o. ima najvišji partnerski status in poleg Slovenije zastopa tudi področje jugovzhodne Evrope.

Seznam rešitev podjetja Entrust Dataguard, za katere imamo znanje, izkušnje in reference obstoječih postavitev:

PKI

SSL digitalna strežniška potrdila

Avtentikacija in zaščita identitete

  • Entrust Identity Guard (Rešitve za upravljanje identitet, avtentikacijskih mehanizmov (SMS, Pametne kartice, Mobile Soft Token, Mobile Device Certificates, Mobile Smart Credentials) in zaščite transakcij.).

Oracle je eno izmed največjih podjetij na področju programske in strojne opreme. Najbolj je prepoznaven na področju podatkovnih baz, aplikacijskih strežnikov ter strojne opreme Exadata in Sun. Podjetje OSI d.o.o. ima naziv Oracle Gold Partner in je opravilo tudi specializaciji Oracle Database in Oracle Enterprise Linux, kar dokazuje napredno stopnjo partnerstva.

OSI d.o.o. v svoji ponudbi zajema naslednje izdelke podjetja Oracle:

  • Oracle Database;
  • Oracle Exadata;
  • Oracle Enterprise Manager;
  • Oracle Database Security Options;
  • Oracle Application Server – WebLogic;
  • Oracle Identity Management;
  • Oracle Linux in VM.

Bit4ID je italijansko podjetje, ki izdeluje pametne kartice, čitalce ter ostalo opremo povezano z varno prijavo v sisteme e-bančništva. Produkti podjetja Bit4ID so tehnološko primerljivi z ostalimi svetovno znanimi proizvajalci, pri čemer pa so cenovno precej dostopnejši. Podjetje OSI d.o.o. je eksluzivni dobavitelj za Slovenijo in produkte uspešno trži tudi v sosednjih državah.

Podjetje OSI.SI  s podjetjem Thales sodeluje predvsem pri dobavi in vzdrževanju strojnih varnostnih modulov (nCipher HSM) ter ostalih rešitev, kot na primer časovno žigosanje, povezanih z infrastrukturo javnih ključev.

Podjetje Safenet je eno večjih podjetij, ki nudi svoje rešitve s področja informacijske varnosti. Podjetje OSI d.o.o. s SafeNetom sodeluje predvsem na področju enkripcije in zaščite podatkov. V okviru naših rešitev ponujamo strojne varnostne module (HSM), rešitve za enkripcijo podatkov in pametne kartice.

Želite izvedeti več?